Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının düğününü görmek

Rüyada tanıdığının düğününü görmek

Rüyada tanıdığının düğününü görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığının düğününü gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden iki insanın uzun zamandır gizli bir ilişki içinde olduklarını duymak sizi çok şaşırtacak.

Rüyada tanıdığının düğününü görmek şöhret elde edeceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birinin düğününü görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık birinin hırsızlık yaptığını görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir ölü görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, fakirlerin güleceğine, amaçlarına ulaşmaya tabir olunur.

Rüyada bir tanıdığını gelinlikle görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık isim görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık bir adam görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments