Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık isim görmek

Rüyada tanıdık isim görmek

Rüyada tanıdık isim görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, şansının bahtının açılacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, bol kazançlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık isim gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada tanıdık isim görmek adının ülke dışında yayılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık isim duymak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, aileyle iş yapmayacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada altın isimlik görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir bebeğe isim koymak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada isimle çağırmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada isim söyleyerek ağlamak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşında isim görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğa isim koymak işlerinin kolaylaşacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments