Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir ölü görmek

Rüyada tanıdık bir ölü görmek

Rüyada tanıdık bir ölü görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, özel hayatında mutlu olacağına, kazancını iki kat arttıracağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kendine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir ölü gördüyseniz:

  • Belli bir konuya hız kazandırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada tanıdık ölüyü görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına tabir olunur.

Rüyada ölü tanıdık görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, kazancının düşeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada tanıdık ölü görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölü tanıdığını görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bereketli bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada tanıdık birini ölü görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, düşmanlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık bir ölüyü görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir ölüyü görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı ölü görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, örnek insan olacağına, aile içinde husumet gelişeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments