Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Kendi toplumunuzdaki veya farklı kültürlerden kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birinin düğününü görmek variyetini çoğaltacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığının düğününü görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin evine gitmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, suç işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığının evine gitmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, beğenilen işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birinin evine gitmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hevesinin kursağında kalacağına, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet eder.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlandığını görmek istediklerini elde edeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments