Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin düğününü görmek

Rüyada tanıdık birinin düğününü görmek

Rüyada tanıdık birinin düğününü görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birinin düğününü gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmanız aradığınız desteği bulmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek işlerinde verimin artacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin düğününü görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada tanıdığının düğününü görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı insanları görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada tanıdık birini dövmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı hamile görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık akraba görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine işarettir.

Rüyada ölü bir tanıdığını görmek yeni bir araca sahip olunacağına, karşılıksız bırakmayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments