Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşandığını görmek

Rüyada boşandığını görmek

Rüyada boşandığını görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada oğlunun boşandığını görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin boşandığını görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada kocasından boşanmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada evlenmek ve boşanmak iş hayatında günah işleyeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine işarettir.

Rüyada eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşanmak başkasıyla evlenmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada bir kimsenin boşandığını görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin boşandığını görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments