Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını tabutta görmek

Rüyada tanıdığını tabutta görmek

Rüyada tanıdığını tabutta görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına inanılır.

Rüyada tanıdığını tabutta gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da kaonularda fikirleriniz tamamen değişebilir.

Rüyada tanıdığını tabutta görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bilgi ile donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek kariyer sahibi olacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini tabutta görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığının tabutunu görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Rüyada tabutun üzerinde bayrak görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine tabir olunur.

Rüyada canlı tabuta girmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabutun üzerinde oturmak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak büyük sıkıntılar içine gireceğine, yaşamının da düzene gireceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments