Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını kabede görmek

Rüyada tanıdığını kabede görmek

Rüyada tanıdığını kabede görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, güzel bir evliliğe, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığını kabede gördüyseniz:

  • Gereksiz şeyler için para sarfetmezsiniz.

Rüyada tanıdığını kabede görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bi yere kapatılmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kabenin içini gezmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine alamet eder.

Rüyada kabeyi yapmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada güveç kabı görmek kurulu düzenin bozulacağına, üzüntülü haberler alacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evliyaların kabrini görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine tabir olunur.

Rüyada kabede tavaf edenleri görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı zorla kapatmak işinde terfi edeceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments