Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin içini gezmek

Rüyada kabenin içini gezmek

Rüyada kabenin içini gezmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabenin içini gezmek gördüyseniz:

  • Profesyonel yaşamınızı ilgilendiren yeni bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada kabenin içini gezmek alınganlıkların hasıl olacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işarettir.

Rüyada kabeyi gezmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına tabir olunur.

Rüyada kabede gezmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, sağlığın da bozulacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle gezdiğini görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada ruh olarak gezmek kazalardan, belalardan korunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri gezmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada ırmak kenarında gezmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada sokaklarda gezmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments