Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı zorla kapatmak

Rüyada kapıyı zorla kapatmak

Rüyada kapıyı zorla kapatmak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, çevreye karşı itibarın artacağına, keyifli hale geleceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine inanılır.

Rüyada kapıyı zorla kapatmak gördüyseniz:

  • Mevcut düzenlemelerinizde, ilişkilerinizde ya da planlarınızda zayıf veya eksik halkalar ortaya çıkabilir.

Rüyada kapıyı zorla kapatmak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, şansının geri döneceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına işarettir.

Rüyada evinin kapısının zorlandığını görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine inanılır.

Rüyada kapının zorlandığını görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada evin kapısının zorlandığını görmek kızgınlıkların geçeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski kapı kapatmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, borçlarının biteceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına tabir olunur.

Rüyada kapıyı kapatamadığını görmek terfi alamayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabe kapısında dua etmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kapatıp açmak yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments