Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi yapmak

Rüyada kabeyi yapmak

Rüyada kabeyi yapmak aşık olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, işinin ehli olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine yorulur.

Rüyada kabeyi yapmak gördüyseniz:

  • Umulmadık paralar gelebilir.Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Rüyada kabede alışveriş yapmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, canın derdine düşeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabede imamlık yapmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, belaya ve derde düşeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kabede tavaf yapmak hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabeyi tavaf yapmak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kabeyi yapmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada kabe tavaf etmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabede uyumak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin kapısını kapatmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayatını ailesine adayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments