Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi yere kapatılmak

Rüyada bi yere kapatılmak

Rüyada bi yere kapatılmak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, işe giren herkesin kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bi yere kapatılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Rüyada bi yere kapatılmak en küçük sorunda parlayacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere kapatılmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına rivayet eder.

Rüyada köpeği bir yere kapatmak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir yere kapatılmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada her yerin karla kaplı olduğunu görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kolay yollardan kazanacağına, ekmeğinin artacağına delalet eder.

Rüyada bir yere kapatıldığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada her yerin karla kaplı görmek o masumların bedduasını alacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada kabenin üzerinde uçmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments