Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevine atılmak

Rüyada cezaevine atılmak

Rüyada cezaevine atılmak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaevine atılmak gördüyseniz:

  • Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada cezaevine atılmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine işarettir.

Rüyada babayı cezaevinde görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Rüyada cezaevine görüşe gitmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık cezaevine girmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, esenliğe kavuşulacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevinde olan birini görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri cezaevi görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına işarettir.

Rüyada cezaevinde kavga etmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cezaevine giren birini görmek ağzının tadının bozulacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments