Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın biriyle evlendiğini görmek

Rüyada tanıdığın biriyle evlendiğini görmek

Rüyada tanıdığın biriyle evlendiğini görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Güven sorunları oluşabilir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle evlenmek istenmeyen bir yolculuğa, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, işlerin kapanacağına yorulur.

Rüyada tanıdık birinin evlendiğini görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık erkekle evlendiğini görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının evlendiğini görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kızla evlenmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi tanıdığının evlendiğini görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı kızla evlenmek ona kavuşacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına delalettir.

Rüyada bir tanıdıkla evlenmek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, hayatının daha kolay olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments