Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin evlendiğini görmek

Rüyada tanıdık birinin evlendiğini görmek

Rüyada tanıdık birinin evlendiğini görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, maddi zararını karşılayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Rüyada tanıdığı biriyle evlendiğini görmek malında zulüm meydana gelmesine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığın birinin evlendiğini görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdıkla evlenmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, işlerin günden güne artacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık erkekle evlendiğini görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık adamla evlenmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada bi tanıdığının evlendiğini görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek maddi sorumluluklarının artacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle evlendiğini görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments