Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığının evlendiğini görmek

Rüyada bir tanıdığının evlendiğini görmek

Rüyada bir tanıdığının evlendiğini görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, batıl amele, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, kazancın düşeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzak bir yola gidileceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir tanıdığının evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi ısrarla savunabilir veya bazı kişilerin tarafını tutma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada tanıdığı erkekle evlendiğini görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık bir erkekle evlendiğini görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine inanılır.

Rüyada tanıdığının evlendiğini görmek hoş olaylar yaşayacağına, amaçlarına nail olacağına, huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkekle evlendiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının evlendiğini görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı kişiyle evlenmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına yorulur.

Rüyada tanıdık birisiyle evlenmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, ters giden durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık adamla evlenmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments