Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser kadın görmek

Rüyada kanser kadın görmek

Rüyada kanser kadın görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, yarar sağlamayacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, alışveriş yapacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kanser kadın gördüyseniz:

  • O nedenle yapacağınız planlar önem taşıyor.

Rüyada kanserli kadın görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kanser kadın görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada pankreas kanseri görmek bununla yüceleceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına delalettir.

Rüyada eşini kanser olduğunu görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet eder.

Rüyada birinin rahim kanseri olduğunu görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine yorulur.

Rüyada lenf kanseri olmak kimseyle konuşmaz olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments