Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birini bıyıklı görmek

Rüyada tanıdığın birini bıyıklı görmek

Rüyada tanıdığın birini bıyıklı görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, korkularından kurtulacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birini bıyıklı gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Rüyada tanıdığın birini bıyıklı görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada bıyık dökülmesi görmek kazancında da artış meydana geleceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada takma bıyık takmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayatının iplerini eline alacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine inanılır.

Rüyada kalın bıyık görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, şansının açık olacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına delalet eder.

Rüyada bayanda sakal bıyık görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bir kızı bıyıklı görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini bıyıklı görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına inanılır.

Rüyada kaş ve bıyık görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments