Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş ve bıyık görmek

Rüyada kaş ve bıyık görmek

Rüyada kaş ve bıyık görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada kaş ve bıyık gördüyseniz:

  • Aramanız veya dikkatli bakmanız bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada kaş bıyık görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına inanılır.

Rüyada kaş ve bıyık görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine tabir olunur.

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kaş bıyık aldırmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaş bıyık aldığını görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada bayanda sakal bıyık görmek kişinin yüzünün güleceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini bıyıklı görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım bıyık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments