Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı bıyıklı görmek

Rüyada bir kızı bıyıklı görmek

Rüyada bir kızı bıyıklı görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızı bıyıklı gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada bir kızı bıyıklı görmek kötü yollara gireceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı bıyıklı görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi bıyıklı görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıyık kesildiğini görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakal bıyık çıktığını görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına inanılır.

Rüyada kendi bıyığını kesmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, elindekileri de kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada kaş bıyık görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıyıklı halini görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments