Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta meyve görmek

Rüyada ağaçta meyve görmek

Rüyada ağaçta meyve görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hem de zengin biri olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçta meyve gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Rüyada ağaca çıkıp meyve toplamak bolluğun ve verimin de artacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan meyve koparıp yemek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük meyve ağacı görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan meyve yediğini görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, ileriye gideceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada yeşil meyve ağacı görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada ağaçta meyve görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulur.

Rüyada çeşitli meyve ağaçları görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bazen umutlarını yitireceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçlardan meyve toplamak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments