Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil meyve ağacı görmek

Rüyada yeşil meyve ağacı görmek

Rüyada yeşil meyve ağacı görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, borçlarının hafifleyeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, hem verimi yükselteceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil meyve ağacı gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden kaçının.

Rüyada ağaçta yeşil meyve görmek yüksek bir makamı olacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil meyve ağacı görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil meyve toplamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine inanılır.

Rüyada kurumuş meyve ağacı görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta çürük meyve görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada meyve ağaçları dikmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada ağaçta meyve toplamak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı meyveli ağaç görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments