Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük meyve ağacı görmek

Rüyada büyük meyve ağacı görmek

Rüyada büyük meyve ağacı görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada büyük meyve ağacı gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin üzerinden geçebilir, yeniden yazabilir, düzenleyebilir eksiklikleri gidermeye odaklanabilirsiniz.

Rüyada büyük meyve ağacı görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaca çıkıp meyve yemek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş meyve ağacı görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç dalından meyve yemek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçta meyve görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçlardan meyve toplamak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meyve ağacı çiçeği görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ağaç meyve görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments