Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan meyve koparıp yemek

Rüyada ağaçtan meyve koparıp yemek

Rüyada ağaçtan meyve koparıp yemek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, kazancının tükenmeyeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan meyve koparıp yemek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada ağaçta meyve yemek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ağaca çıkıp meyve yemek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç dalından meyve yemek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada ağacından meyve yemek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan meyve koparıp yemek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, arzularının yerine geleceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Rüyada incir ağacından meyve yemek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan meyve yemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine delalettir.

Rüyada ağaçta meyveler görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments