Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaca çıkıp meyve toplamak

Rüyada ağaca çıkıp meyve toplamak

Rüyada ağaca çıkıp meyve toplamak para ve makam sahibi olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, çok büyük ferahlık yaşayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaca çıkıp meyve toplamak gördüyseniz:

  • Profesyonel yaşamınızı ilgilendiren yeni bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada ağaca çıkıp meyve toplamak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaca çıkıp meyve yemek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacına çıkıp incir yemek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaca çıkıp inmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dut ağacına çıkıp dut yemek dünya hayatından yana da razı geleceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, merdiven atlayacağına işaret eder.

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişin çıkıp kanadığını görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, haksızlığa uğrayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments