Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçlardan meyve toplamak

Rüyada ağaçlardan meyve toplamak

Rüyada ağaçlardan meyve toplamak sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, başının belaya girmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ağaçlardan meyve toplamak gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklara karşılık zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada ağaçta meyve toplamak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine alamet eder.

Rüyada ağaçlardan meyve toplamak bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil meyve toplamak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ağaca çıkıp meyve toplamak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına tabir olunur.

Rüyada meyve ağacından meyve toplamak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ağaçtan meyve toplamak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan meyveler toplamak ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, gönül kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada ağaç dalından meyve yemek iş hayatında iniş yaşanacağına, ekmeğine leke süreceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments