Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tane karanfil görmek

Rüyada tane karanfil görmek

Rüyada tane karanfil görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, bereketli işler yapılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tane karanfil gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Rüyada tane karanfil görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada karanfil ekmek sayılacağına ve sevileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada karanfil otu görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanfil buketi görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, güven kaybı yaşanacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı karanfil buketi görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil aldığını görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yenilen karanfil görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda karanfil görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments