Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı tamir etmek

Rüyada ayakkabı tamir etmek

Rüyada ayakkabı tamir etmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı tamir etmek gördüyseniz:

  • Nasıl daha hızlı veya etkin olabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada ayakkabı tamir ettiğini görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı tamir etmek isteklerinin yerine geleceğine, böylece hayatından memnun olacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tamiri yaptırmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski ayakkabıyı tamir etmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, bir yere taşınmaya, uzak bir yola gidileceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı tamircisi görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabı tamir etmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments