Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma saç görmek

Rüyada takma saç görmek

Rüyada takma saç görmek kendisine uğur getireceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada takma saç gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Rüyada uzun takma saç görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işarettir.

Rüyada takma uzun saç görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına inanılır.

Rüyada takma saç görmek zahmete ve derde düşeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, hayallerde değişiklikler olacağına alamet eder.

Rüyada takma saç taktığını görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada takma saç almak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada takma saç kullanmak hikmet sahibi olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına rivayet eder.

Rüyada takma saç kesmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzük takmayı unutmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments