Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının uzun olduğunu görmek

Rüyada saçının uzun olduğunu görmek

Rüyada saçının uzun olduğunu görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada saçının uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır.

Rüyada uzun saç örgüsü görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı uzun saçlı görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kederinin dağılacağına işarettir.

Rüyada çok uzun saçlı kadın görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada uzun beyaz saç görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, dertlerin sonlanacağına yorulur.

Rüyada saçı uzun kadın görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yapacağı planların altüst olacağına inanılır.

Rüyada saçlarımı uzun görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına delalet eder.

Rüyada saçın uzun olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kendini çok uzun saçlı görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments