Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma saç kullanmak

Rüyada takma saç kullanmak

Rüyada takma saç kullanmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada takma saç kullanmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler sizinle ilgili bir konuya ortak veya destek olmak isteyebilirler.

Rüyada takma saç kullanmak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına delalet eder.

Rüyada takma uzun saç görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada uzun takma saç görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada takma saç almak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalettir.

Rüyada takma saç görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takma saç taktığını görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, işlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada takma saç kesmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada takma dişleri kaybetmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments