Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma saç almak

Rüyada takma saç almak

Rüyada takma saç almak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada takma saç almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki bir değişiklik size artılar getirebilir.

Rüyada takma saç kesmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yanlış bir karar verileceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalettir.

Rüyada takma uzun saç görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına delalettir.

Rüyada takma saç taktığını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada takma saç almak tatsız günlerin geride bırakılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada takma saç görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun takma saç görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine inanılır.

Rüyada takma saç kullanmak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada takma dişleri çıkarmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments