Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kesmek

Rüyada saçı kesmek

Rüyada saçı kesmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı kesmek gördüyseniz:

  • Maddi değeri olan şeyleri korumalısınız.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada uzun saçını kesmek büyük ferahlık yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işaret eder.

Rüyada akrabanın saçını kesmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, çok büyük paralar kazanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret eder.

Rüyada kocasının saçını kesmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, iş hayatında saygı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin saçını kesmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçımı kesmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz saç kesmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına inanılır.

Rüyada saçınızı kesmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments