Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma burun görmek

Rüyada takma burun görmek

Rüyada takma burun görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada takma burun gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada takma burun görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet eder.

Rüyada başörtü takmayı unutmak rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada gözlük takmış birini görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada takma dişi elinde görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işarettir.

Rüyada takma kirpik görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada takma sakal görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada takma saç görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine inanılır.

Rüyada takma diş yıkamak hem rahat bir hayata kavuşacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, çok kötü günler göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments