Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük takmış birini görmek

Rüyada gözlük takmış birini görmek

Rüyada gözlük takmış birini görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, mevki kaybına uğrayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük takmış birini gördüyseniz:

  • Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var.

Rüyada gözlük takmış görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işarettir.

Rüyada gözlük takmış birini görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada takma dişlerini kaybetmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada takma diş yıkamak akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çok daha mutlu olunacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işaret eder.

Rüyada takma damak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çıkış yolları bulacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına inanılır.

Rüyada sütyen takmaya çalışmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, ilim irfan öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün takma dişini görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments