Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma dişi elinde görmek

Rüyada takma dişi elinde görmek

Rüyada takma dişi elinde görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine alamet eder.

Rüyada takma dişi elinde gördüyseniz:

  • Gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada takma dişi elinde görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada ölünün takma dişini görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, herkesten ileriye gideceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işarettir.

Rüyada takma dişi kaybetmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, arkasından gıybet edeceğine alamet eder.

Rüyada takma dişi çıkmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine tabir olunur.

Rüyada takma dişin kırıldığını görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, yoksul için zenginliğe rivayet eder.

Rüyada başkasının takma dişini görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının takma dişini takmak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına inanılır.

Rüyada takma dişini kaybetmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments