Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taç takınmak

Rüyada taç takınmak

Rüyada taç takınmak kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada taç takınmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Rüyada taç takınmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret eder.

Rüyada takı takınmak sevilen bir işe ortak olunacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Rüyada başına çiçekten taç takmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına işaret eder.

Rüyada başa taç takmak çok üst mevkilere geleceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işarettir.

Rüyada başkasına taç takmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı taç görmek hayatının bir anda renkleneceğine, güllük gülistanlık olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalettir.

Rüyada inci taç takmak sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başında çiçekten taç görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, ününün çoğalacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments