Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarihi takı görmek

Rüyada tarihi takı görmek

Rüyada tarihi takı görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarihi takı gördüyseniz:

  • Artık daha zorlu mücadelelere girebilirsiniz.

Rüyada tarihi takı görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağın takılıp düşmek çok sayıda borca gireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine işarettir.

Rüyada düğün takıları görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına yorulur.

Rüyada takı eşyası görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada uğur böcekli takı görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü takı görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, dünya mallarının çoğalacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalet eder.

Rüyada takı bulmak sevinçli ve güzel günler görüleceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada zümrüt takı görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments