Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba evine taşınmak

Rüyada baba evine taşınmak

Rüyada baba evine taşınmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba evine taşınmak gördüyseniz:

  • Küçük kayıplarınız olabilir.

Rüyada baba evine taşınmak çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski evine taşındığını görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, akıl vereceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kendi evinden başka eve taşınmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, ailesini hem gururlandıracağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak onlar sayesinde moral bulacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada komşunun evinden taşındığını görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinden taşındığını görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine yorulur.

Rüyada başkasının evine taşınmak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine yorulur.

Rüyada önceki evine taşınmak iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments