Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski evine taşındığını görmek

Rüyada eski evine taşındığını görmek

Rüyada eski evine taşındığını görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski evine taşındığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlar sürekli sizden bir şeyler yapmanızı talep ediyorlar.

Rüyada eski evine taşınmak rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet eder.

Rüyada eski evine taşındığını görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada eski evine tekrar taşınmak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına inanılır.

Rüyada eski evine geri taşınmak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada evinden taşınmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Rüyada baba evine taşınmak rahat bir hayata sahip olacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada önceki evine taşınmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, tatsızlık olacağına, hastalıktan şifa bulmaya işaret etmektedir.

Rüyada birinin evine taşınmak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments