Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı eşyası görmek

Rüyada takı eşyası görmek

Rüyada takı eşyası görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada takı eşyası gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada takı eşyaları görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada takı eşyası görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada takı bulduğunu görmek umutlarının da tükeneceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada sedef takı görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, yolculuğa, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına delalet eder.

Rüyada geline takı takmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada altın takılı gelin görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, geri plana düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın sarısı takı görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada takıların çalındığını görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments