Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı bulduğunu görmek

Rüyada takı bulduğunu görmek

Rüyada takı bulduğunu görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada takı bulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Rüyada takı bulmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takı bulduğunu görmek zor bir döneme girileceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalet eder.

Rüyada takılar bulmak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada altın takı bulmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Rüyada takı seti bulmak yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada gümüş takı bulmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına inanılır.

Rüyada değerli takılar bulmak evlatlarından memnun olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada yolda takı bulmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments