Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sarısı takı görmek

Rüyada altın sarısı takı görmek

Rüyada altın sarısı takı görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, işe zorla gidip geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına işarettir.

Rüyada altın sarısı takı gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Rüyada altın sarısı takı görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada altın gümüş takılar görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına delalettir.

Rüyada altın takılar bulmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada altın takıları görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın takı seti görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada altın takı bulmak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın takılı görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada altın takı seti takmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, sıkılacağı bir haber almaya, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments