Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı eşyaları görmek

Rüyada takı eşyaları görmek

Rüyada takı eşyaları görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada takı eşyaları gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada takı eşyası görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada takı eşyaları görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, ayrılık yaşanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenip takı takıldığını görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada bakır takı görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, yenileneceğine ve can bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinden takı almak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada boncuklu takılar görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı takılar görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada takı toka görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments