Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takas yapmak

Rüyada takas yapmak

Rüyada takas yapmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada takas yapmak gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, maddi veya hukuki konuların detaylı şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada takas yapmak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalettir.

Rüyada arabayı takas etmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada takas etmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada ev takas etmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın takas etmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada araba takas etmek yeni bir ilişkiye başlamaya, insanlara iş öğreteceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işarettir.

Rüyada telefon takas etmek yakında başlayacak aşk macerasına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada pisliğini yapmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments