Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takas etmek

Rüyada takas etmek

Rüyada takas etmek düzenin kurulacağına, işten yana şansının açık olacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada takas etmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri özgürleşmenizi sağlayabilir ya da gelecekle ilgili yeni şeyler vaat edebilir.

Rüyada arabayı takas etmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına alamet eder.

Rüyada takas etmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işarettir.

Rüyada takas yapmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada telefon takas etmek başarısız ve mutsuz olacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, üzüntülü haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev takas etmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada araba takas etmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına tabir olunur.

Rüyada altın takas etmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments