Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı takas etmek

Rüyada arabayı takas etmek

Rüyada arabayı takas etmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, haram mala, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada arabayı takas etmek gördüyseniz:

  • Sizin için bağlayıcı olan konulardan isteyerek, istemeyerek veya zorlayıcı nedenlerden ötürü kurtulabilirsiniz.

Rüyada araba takas etmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada arabayı takas etmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon takas etmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada altın takas etmek komşularla ters düşüleceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada takas etmek hayali kurulan eve ulaşmaya, keyfinin kaçacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada ev takas etmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, zor durumda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada takas yapmak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine işarettir.

Rüyada mavi renkli araba sürmek istediği noktalara ulaşacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments