Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pisliğini yapmak

Rüyada pisliğini yapmak

Rüyada pisliğini yapmak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, alkış alacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Rüyada pisliğini yapmak gördüyseniz:

  • Grup faliyetlerine katılın enerjiniz yeterli olacak.

Rüyada insan pisliği yapmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Rüyada pisliğini yapmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi pisliğini yapmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kanalizasyon pisliği görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mal pisliği görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada insan pisliği ellemek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine inanılır.

Rüyada elini pisliğe sokmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdest pisliği görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments