Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba takas etmek

Rüyada araba takas etmek

Rüyada araba takas etmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, çocuk sahibi olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, bunun şans olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba takas etmek gördüyseniz:

  • Beklentilerinize göre ilişkiye mesafe getirebilir veya tam tersi uzlaşma sağlama amacı güdebilirsiniz.

Rüyada arabayı takas etmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işarettir.

Rüyada araba takas etmek gelmek istediği noktalara geleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada takas yapmak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, eşlerinin kapanacağına, parasız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın takas etmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, zor bir döneme gireceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına delalet eder.

Rüyada takas etmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, onlarla gönül birliği edeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine yorulur.

Rüyada ev takas etmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada telefon takas etmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada uçurumda araba görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments