Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev takas etmek

Rüyada ev takas etmek

Rüyada ev takas etmek masraflarının azalacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev takas etmek gördüyseniz:

  • Her tür kınamadan kaçınmalısınız.

Rüyada ev takas etmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada takas yapmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada araba takas etmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Rüyada altın takas etmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon takas etmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, umutlarının da tükeneceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada arabayı takas etmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada takas etmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada evde hayalet görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hayatının alt üst olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments